Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeHide

12 duplexuri Ansamblul Rezidential Terra Vila Parc

UNITATI LOCATIVE

Ansamblul rezidential este compus din 12 locuinte (6 vile in sistem duplex).
Lotul aferent fiecarei locuinte este de 340 mp.

287mp suprafata construita per vila Ansamblul Rezidential Terra Vila Parc

SUPRAFATA DESFASURATA

Suprafata totala construita a unei locuinte este distribuita astfel: parter 98.85mp, primul etaj 99.75 mp, respectiv 88.60 mp etajul al doilea.

241mp suprafata utila per vila Ansamblul Rezidential Terra Vila Parc

SUPRAFATA UTILA

Fiecare locuinta este compusa din P+Et.1+Et.2, cu suprafatele utile:  84mp la parter, 86.55mp la etajul 1 si 80.90mp la etajul 2.

Programare on-line  

Programeaza-te acum pentru o vizita la ansamblu rezidential Terra Vila Parc.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL TERRA VILA PARC

Parcul rezidential “Terra Vila Parc” este localizat in zona estica a orasului Otopeni, la numai cateva minute de nordul Bucurestiului. Zona este destinata exclusiv (prin PUG-ul in vigoare) vilelor cu regim de inaltime maxima P+2.


Dezvoltarea “Terra Vila Parc” cuprinde 12 locuinte construite in sistem duplex. Vilele au fost concepute si realizate la standarde inalte de calitate, atat din punct de vedere tehnic cat si al dotarilor si finisajelor.


Rezultat al colaborarii dintre dezvoltatorul proiectului, SC TERRA VILA PARC SRL si antreprenorul general SC ADVANTAGE DEVELOPER & CONSTRUCTOR SRL, specializat in proiecte rezidentiale de lux, proiectul “TERRA VILA PARC” a fost dezvoltat dupa urmatorul concept:

“Confort si calitate la 15 minute de centrul capitalei, dar departe de tumultul acesteia”.


Cei care, dupa o zi obositoare de munca isi doresc clipe de liniste si relaxare intr-un loc pe care sa-l poata numi “ACASA” din toate punctele de vedere, vor gasi aceasta atmosfera in vilele complexului rezidential “TERRA VILA PARC”.